BRESTANICA OPEN 2022

V nedeljo, 12. 6. 2022, je na igriščih za odbojko na mivki potekal tradicionalni turnir – BRESTANICA OPEN 2022, ki sta ga v sodelovanju z Odbojkarskim društvom Brestanica in pomočjo družine organizirali nekdanji igralki kluba, Jerneja Planinc in Špela Zakšek.

Turnir, ki so se ga udeležili igralci in igralke iz cele Slovenije je bil ena izmed prireditev, ki potekajo v počastitev Krajevnega praznika Brestanice.

Na turnirju je sodelovalo 8 ženskih ekip in 12 moških ekip.

V izenačenih dvobojih sta pri dekletih 1. mesto osvojili Sara Valenčič in Katja Mihalinec, 2. mesto Katja Kocjan in Patricija Golob, 3. mesto pa domačinka Špela Zakšek v paru z Nevo Suhodolčan. Pri fantih sta 1. mesto osvojila Tine Malnar in Žak Lukšič, 2. mesto Gregor Felkar in Luka Weiss, 3. mesto pa Uroš Krže in Martin Veber.

Vsi tekmovalci so bili nad organizacijo turnirja navdušeni. Poleg bogatega nagradnega sklada, praktičnih nagrad, okusne hrane ter osvežilnih napitkov, so se igralci lahko osvežili še v  lepo urejenem Bazenu Brestanica. Vsi udeleženci turnirja so obljubili, da se naslednje leto zopet vidimo.

Za Odbojkarsko društvo Brestanica, ki je bil soorganizator turnirja, pa je bila to predvsem potrditev, da so nekdanji zelo uspešni turnirji v odbojki, ki so ponesli dober glas Brestanice po celi Slovenije že 4. leto zopet vračajo in razveseljujejo ljubitelje odbojke v Brestanici.

Organizatorji se še enkrat zahvaljujemo sponzorjem: Centru za podjetništvo in turizem Krško, Mladinski center Krško, Vinska klet Krško, Optiki Rimc, Q Techni, Krajevni skupnosti Brestanica

 

Anton Zakšek