S pomlajeno ekipo novim izzivom, zmagam in sezoni naproti

Odbojkarice iz Brestanice so v avgustu pridno začele s kondicijskimi pripravami na novo tekmovalno sezono, ki se začne prvi vikend v oktobru.

V  letošnji sezoni bodo v državnem prvenstvu tekmovale ekipe mini in male odbojke, ekipa starejših deklic in kadetinj ter članska ekipa, ki pa se v tej sezoni vrača nazaj v 3.ligo. Razlog za vrnitev v 3.ligo je pomlajena članska ekipa, ki je sestavljena iz ekipe starejših deklic, kadetinj in nekaj starejših članic, ki bodo na domačih tekmah pomagale mladim odbojkaricam pri prvih članskih izkušnjah. Ker bo sezona dolga in pestra saj bodo dekleta v prvem delu sezone prav vsak vikend na tekmah med 30.9 – 23.12.2018 jim bodo na pomoč priskočile starejše odbojkašice, ki so prejšnje sezone sestavljale uspešno člansko ekipo.

Pri mlajših selekcijah je v tej sezoni prav veselo. Saj se je na novo priključilo kar deset novih članic mini odbojke in to samo iz Brestanice kar klubu v začetku sezone daje posebno upanje, da se za prihodnost Brestaniške odbojke ni bati. Poleg najmlajših odbojkaric iz Brestanice pa se za odbojko na novo zanima ravno toliko deklet iste starosti iz Senovega. Treningi vseh selekcij so že v polnem teku in že nestrpno pričakujemo prve letošnje tekmovalne izkušnje.

Ob tem bi se zahvalili KS Brestanica in vsem, ki so kakorkoli pripomogli k postavitvi novih zunanjih igrišč na mivki, kot tudi celotnega kompleksa. Poleti so mladi iz celega Posavja brezplačno uporabljali nova igrišča in bili navdušeni nad novo pridobitvijo v Brestanici. Super promocija novih igrišč je uspela tudi bivšima igralkama OD Brestanica, ki sta izpeljali rekreativni turnir Brestanica open, kjer so sodelovale moške in ženske ekipe iz cele Slovenije. Poleg vseh rekreativcev, ki so letos uporabljali nova igrišča, smo seveda tudi članice vseh selekcij OD Brestanica, saj nam igrišča nudijo super pogoje za kakovostne treninge zunaj  ob  vremenskih pogojih, ki so bili v septembru.

http://odbrestanica.si/

https://www.facebook.com/odbrestanica/